jueves, 20 de julio de 2017

#hemeroteca #politica | La CUP carrega contra el cartell de Mariscal per a la Mercè

La CUP carrega contra el cartell de Mariscal per a la Mercè.
Maria Rovira diu que la imatge escollida per a la festa major inclou tots els elements que la formació vol combatre a la ciutat.
Betevé, 2017-07-20
http://beteve.cat/cup-critica-cartell-mariscal-merce/

La regidora de la CUP Capgirem Barcelona Maria Rovira ha criticat el cartell que el dissenyador Javier Mariscal ha fet per a la Mercè 2017 perquè representa "el començament de la marca Barcelona". Rovira ha dit que el cartell inclou "tot allò que la CUP vol combatre a la ciutat", com ara el monument a Colom, el Bus Turístic, els creuers, els cotxes i els Jocs Olímpics. Precisament, el cartell inclou un Cobi, emblema del 92, que també va ser obra de Mariscal.

Rovira ha emmarcat aquesta crítica al cartell de la Mercè en el rebuig de la CUP als actes de commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics del 92, que creuen que van representar "una ofensiva especuladora" a la ciutat. Precisament, la formació anticapitalista presentarà al ple d'aquest divendres una proposta per "condemnar les tortures i la persecució policial" a militants independentistes en l'anomenada operació Garzón, l'any 1992. La CUP vol, precisament, que Barcelona declari "persona non grata" l'exjutge Baltasar Garzón per aquells fets.

Y TAMBIÉN…
La CUP de Barcelona propone la municipalización del sector turístico.

La formación anticapitalista sostiene que el actual modelo se basa en la explotación del patrimonio y pide socializar sus bienes.
La Vanguardia, 2017-07-21
http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20170721/424275149796/cup-barcelona-municipalizar-turismo-socializar-bienes.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.