lunes, 13 de marzo de 2017

#hemeroteca #homòfobia | El petó solidari de Mònica Terribas i Marta Romagosa

Imatge: El País / Mònica Terribas i Marta Romagosa
El petó solidari de Mònica Terribas i Marta Romagosa.
La presentadora i redactora d’'El matí de Catalunya Ràdio' han condemnat l’incident homòfob del passat cap de setmana a Berga.
Anton Rosa | El País, 2017-03-13
http://cat.elpais.com/cat/2017/03/13/catalunya/1489399987_690203.html

‘El Matí de Catalunya Ràdio’ ha començat fort aquest dilluns. La presentadora del programa, Mònica Terribas, i la redactora Marta Romagosa s’han fet un petó als llavis en un gest de suport als nois que van patir una pallissa després de fer-se un petó en sortir d’una discoteca a Berga.

"Que cadascú es faci els petons que vulgui i on vulgui. Que cadascú s'estimi on vulgui i on li sembli. Tot el nostre suport per als nois de Berga que aquest dissabte van rebre una pallissa d’uns homòfobs per fer senzillament això", ha dit Terribas només encetar l’editorial i just abans de fer-se un petó amb la seva redactora.

La presentadora ha convidat els oients fer-se un petó amb les persones que tinguessin al voltant per fer-se ressò de l'agressió i donar “la millor resposta a aquest atac intolerable”.

La fotografia de l’instant ha estat portada del Twitter d’El matí de Catalunya Ràdio. La piulada s'ha compartit més de 500 vegades i va acompanyada d’un breu text: "Que cap salvatge aturi un petó. Feu-vos un petó amb qui tingueu a la vora, on sigueu, i els hi dediquem de tot cor als agressors de Berga".

Les dues víctimes de l’agressió homòfoba, que van haver de ser hospitalitzades per forts cops i contusions, han presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per aclarir les causes de les lesions. Durant el cap de setmana, diverses associacions i col·lectius de defensa dels drets dels homosexuals es van pronunciar i van convocar manifestacions i protestes contra l’agressió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.