jueves, 28 de septiembre de 2017

#hemeroteca #sexe | El Saló Eròtic emet un vídeo de suport al dret a decidir

Imatge: El País
El Saló Eròtic emet un vídeo de suport al dret a decidir.
L'anunci promocional del certamen condemna “qualsevol acció repressora que posi en perill la normalització de les llibertats”.
Alfonso L. Congostrina | El País, 2017-09-28
https://cat.elpais.com/cat/2017/09/28/catalunya/1506580351_672800.html

"Quan la censura i la repressió es converteixen en norma, caldria plantejar-se què és normal". Ho diu una noia, abans de fer-se un petó amb una altra noia, en l'inici del vídeo de promoció del Saló Eròtic de Barcelona, que se celebra al pavelló de la Vall d'Hebron del 5 al 8 d'octubre. L'anunci, titulat ‘Normal’ i dirigit per Carles Valdés, juga amb l'actualitat catalana per destacar que "normal és que puguem decidir què volem ser (...) poder mostrar-nos en grup sense por de ser jutjats".

L'any passat, l'actriu porno Amarna Miller protagonitzava un espot que, sota el títol 'Pàtria', dirigit i produït pel mateix director i la mateixa agència –Vinema– que el d'enguany, també es mostrava crític amb la situació política i la corrupció. Però en l'espot d'aquesta edició la crítica és molt més concreta. Després de l'escena esmentada, sota les veus que anunciaven per ràdio les detencions efectuades per la Guàrdia Civil a Catalunya arran del referèndum de l'1 d'octubre, comencen a intercalar-se imatges on es poden veure relacions homosexuals, transsexuals, heterosexuals, una dona gran masturbant-se en una banyera, una orgia, escenes sadomasoquistes i imatges d'una dona mantenint sexe amb un home en cadira de rodes.

Els representant del Saló asseguren que amb l'espot pretenen destacar valors com “llibertat i respecte”. Aquest any es compleixen 25 anys de la celebració del certamen i amb el vídeo es vol condemnar “qualsevol acció repressora que posi en perill la normalització de les llibertats”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.