lunes, 21 de febrero de 2022

#hemeroteca #homofobia #festes | Pedro Sánchez «sodomitza» Pere Aragonès al carnaval de Ribes de Freser

Diari de Girona / Ninot homofòbic //
Pedro Sánchez «sodomitza» Pere Aragonès al carnaval de Ribes de Freser.

La candidatura als Jocs d'Hivern 2030 inspira el ninot que es cremarà al final dels actes de carnestoltes.
Diari de Girona, 2022-02-21
https://www.diaridegirona.cat/comarques/2022/02/21/pedro-sanchez-sodomitza-pere-aragones-62979858.html 

Ribes de Freser viu amb intensitat la setmana de carnaval. A la capital de la Vall de Ribes ja fa una colla d'anys que enceten els actes amb dels dies més irreverents de l'any amb l'arribada del rei Carnestoltes, la veneració a la Santa Truja i la presentació del monument o ninot que cremaran al final del Carnaval. Enguany, està dedicat a la possible candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern de 2030: hi apareix el president de la Generalitat, Pere Aragonès brandant la torxa olímpica, damunt d'uns esquís amb els patalons abaixats i amb Pedro Sánchez enganxat al darrere també amb els pantalons avall.

Els organitzadors de l'acte, ja fa anys que dediquen el ninot del carnaval a motius polítics. L'any passat, els protagonistes eren el paracaigudista de l’Exèrcit que es va estampar contra una farola el 12 d’octubre, un policia nacional i un guàrdia civil amb porra i un mosso disparant un foam. Tots tres estaven dins d’un contenidor amb el ròtul llegir “mesa de diàleg”.

L'any 2019, la falla que van cremar representava el rei Felip VI, vestit de jutge i sostenint una balança. En un els plats hi havia llaços grocs; a l'altre costat de la balança, la que més pesava, hi havia els seus genitals.

En anys anteriors, el monument del carnestoltes de la població el van protagonitzar Soraya Saenz de Santamaría i Inés Arrimadas (en una escena lèsbica), el rei emèrit, Mariano Rajoy o Artur Mas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.